Gratis verzending
binnen Nederland
voor België vanaf € 20,00

Vandaag verzonden
bij bestellen vóór 19.00 uur

Let op: vanwege grote drukte en personeelstekort in het verzendcentrum ontvangt u uw bestelling mogelijk later dan u van ons gewend bent. Er wordt hard aan gewerkt om dit op te lossen. Onze excuses voor het ongemak.

Over de uitgeverij

Uitgeverij Akasha geeft boeken uit op het gebied van zelfontwikkeling, gezondheid, spiritualiteit en mandalatekenen. Al meer dan 25 jaar staat zij garant voor inspirerende en informatieve boeken op deze gebieden.

Boeken met levenskracht is het motto van de uitgeverij. Voor ons staat het woord ‘levenskracht’ voor het fundament onder het leven op aarde. Het komt op in elk levend wezen en maakt dat we vormgeven aan onszelf, naar onze eigenheid, met al onze gevoelens, ervaringen en wensen.

De boeken van Uitgeverij Akasha sluiten hier in al hun diversiteit op aan. Ze bieden informatie en inspiratie om jezelf verder te ontwikkelen, om je fysieke of energetische gezondheid te verbeteren of op peil te houden, om je te verbinden met je spiritualiteit of je te laten voeden door spirituele energieën, of om je creativiteit te laten stromen. Je vindt boeken voor als je volop in je kracht staat en daar verder invulling aan wilt geven. En je vindt boeken voor als je niet zo goed in je vel zit en wilt uitzoeken wat er aan de hand is en wat je nodig hebt, wat minstens zo veel levenskracht vraagt en er waarschijnlijk ook meteen een teken van is.

Wat ons vooral aanspreekt in het woord ‘levenskracht’ is dat het universeel is, maar tegelijkertijd ook heel individueel: ieder kan er de invulling aan geven die voor hem of haar klopt. Met de boeken willen we dan ook enkel open iets aanreiken, zodat je daar zelf, passend bij je eigenheid, mee kunt doen wat goed is voor jou. Is dat niet de ware levenskracht?

Veel leesplezier gewenst!
Team Uitgeverij Akasha