Gratis verzending
binnen Nederland
voor België vanaf € 20,00

Vandaag verzonden
bij bestellen vóór 19.00 uur

Let op: vanwege grote drukte en personeelstekort in het verzendcentrum ontvangt u uw bestelling mogelijk later dan u van ons gewend bent. Er wordt hard aan gewerkt om dit op te lossen. Onze excuses voor het ongemak.

Boekspecificaties

  • ISBN 9789460152139
  • 192 pagina's

 24,50

Boekspecificaties

  • ISBN 9789460152139
  • 192 pagina's

 24,50

Werkboek lichaamsgerichte therapie

Stressverminderende oefeningen voor een sterkere verbinding tussen lichaam en geest en emotionele en fysieke heling

Livia Shapiro

Trauma, dagelijkse stress, zorgen en depressie kunnen zich zowel in het lichaam als in de geest manifesteren. Triggerende gebeurtenissen en lastige emoties kunnen leiden tot chronische pijn, zwaarte en een gevoel van contactverlies met je lichaam. Lichaamsgerichte therapie kan je helpen om de verbinding tussen lichaam en geest te versterken, vastzittende spanning los te laten en van stress te herstellen.

Dit werkboek maakt lichaamsgerichte therapie toegankelijk voor mensen die hier nog geen ervaring mee hebben, maar ook voor diegenen die al lichaamsgerichte technieken gebruiken in hun huidige therapeutische proces. Deze methode voor persoonlijke groei en heling is zowel veilig als gemakkelijk toepasbaar. Het werkboek omvat:

– dagboekoefeningen
– lichaamsgerichte oefeningen voor persoonlijk onderzoek
– bewegingsoefeningen
– experimenten om in de praktijk te brengen

Door de oefeningen vergroot je je vaardigheden in het verwerken en accepteren van emoties. De ervaring dat je in een lichaam leeft, zal sterker worden.

Livia Shapiro is een nieuwe en oprechte stem in de vakgebieden van lichaamsgerichte psychologie en yoga. Als ervaren yoga- en bewegingsdocent heeft Livia sinds 2012 yogadocenten opgeleid en begeleid in lichaamsgerichte psychologie via haar onderwijsplatform Applied Psychology for Yogis. Ze is cum laude afgestudeerd aan de universiteit van Vermont en heeft een master in lichaamsgerichte-psychische begeleiding behaald aan de Naropa-universiteit. Livia woont met haar gezin in Boulder, Colorado.