Gratis verzending
binnen Nederland
voor België vanaf € 20,00

Vandaag verzonden
bij bestellen vóór 19.00 uur

Boekspecificaties

  • ISBN 9789460152139
  • ca. 180 pagina's

 23,50


Verschijnt 17 maart 2022.
Let op! Dit boek wordt je na die datum toegezonden.

Boekspecificaties

  • ISBN 9789460152139
  • ca. 180 pagina's

 23,50


Verschijnt 17 maart 2022.
Let op! Dit boek wordt je na die datum toegezonden.

Werkboek lichaamsgerichte therapie

Stressverminderende oefeningen voor een sterkere verbinding tussen lichaam en geest en emotionele en fysieke heling

Livia Shapiro

Trauma, dagelijkse stress, zorgen en zelfs depressie kunnen zich zowel in het lichaam als in de geest manifesteren. Triggerende gebeurtenissen en lastige emoties kunnen leiden tot chronische pijn, logheid en een gevoel van ontkoppeling van je lichaam. Lichaamsgerichte therapie kan je helpen om de verbinding tussen lichaam en geest te versterken, vastzittende spanning los te laten en van stress te genezen.

Dit werkboek maakt lichaamsgerichte therapie toegankelijk voor mensen die hier nog geen ervaring mee hebben, maar ook voor diegenen die al lichaamsgerichte technieken gebruiken in hun huidige therapeutische proces. Deze methode voor persoonlijke groei en heling is zowel veilig als gemakkelijk toepasbaar. Het werkboek omvat:

– dagboekoefeningen
– lichaamsgerichte oefeningen voor persoonlijk onderzoek
– bewegingsoefeningen
– experimenten om in de praktijk te brengen

Je krijgt een nieuwe vaardigheid aangereikt om je emoties te verwerken en te accepteren en je doorgrondt hoe je een belichaamd leven kunt leiden.

Livia Shapiro is een nieuwe en radicaal oprechte stem in de vakgebieden van lichaamsgerichte psychologie en yoga. Als ervaren yoga- en bewegingsdocent heeft Livia sinds 2012 yogadocenten opgeleid en begeleid in lichaamsgerichte psychologie via haar onderwijsplatform Applied Psychology for Yogis. Ze is cum laude afgestudeerd aan de universiteit van Vermont en heeft een master in lichaamsgerichte-psychische begeleiding behaald aan Naropa University. Livia woont met haar gezin in Boulder, Colorado.