Gratis verzending
binnen Nederland
voor België vanaf € 20,00

Vandaag verzonden
bij bestellen vóór 19.00 uur

Let op: vanwege grote drukte en personeelstekort in het verzendcentrum ontvangt u uw bestelling mogelijk later dan u van ons gewend bent. Er wordt hard aan gewerkt om dit op te lossen. Onze excuses voor het ongemak.

Boekspecificaties

  • ISBN 9789460150098
  • 192 pagina's

 18,50

Boekspecificaties

  • ISBN 9789460150098
  • 192 pagina's

 18,50

Wat Zoekers niet vinden – Wat Vinders niet zoeken

Het inzicht dat je kijk op de wereld zal veranderen

William Gijsen en Joke Dewael

Het onderscheid tussen Zoekers en Vinders zal ingrijpende gevolgen hebben voor onze omgang met elkaar in de 21ste eeuw.

Voordat je ziel incarneerde, heeft zij gekozen voor een leven als Zoeker of als Vinder. Deze beslissing bepaalt niet alleen je doelstellingen, maar ook je spirituele groei op aarde.

Zoekers willen groeien – Vinders willen met hun talenten aan de slag. Zoekers willen een beter mens worden – Vinders willen een beter leven leiden. Zoekers blijken onder andere rusteloos, zelfredzaam en mededeelzaam en filosofisch te zijn, terwijl Vinders onder andere behoedzaam, materialistisch en eigengereid en praktisch zijn.

Deze door Meester Anthon nieuw geopenbaarde kennis geeft je een verbluffend inzicht in je eigen en andermans doelstellingen. Dit boek laat je het verschil zien tussen Zoekers en Vinders, zodat je kunt begrijpen waarom ‘de andere groep’ niet dezelfde bedoelingen en verwachtingen heeft als jij.

William Gijsen is psychotherapeut en spiritual coach. Sinds 1994 staat hij, samen met Joke Dewael, in verbinding met Meester Anthon, die steeds nieuwe inzichten openbaart over de evolutie van de ziel. Deze fascinerende kennis beschreef hij in vier succesvolle boeken, waaronder “Maak je Hemel op Aarde” en De “DNA-code van de ziel”.