Gratis verzending
binnen Nederland
voor België vanaf € 20,00

Vandaag verzonden
bij bestellen vóór 19.00 uur

Let op: vanwege grote drukte en personeelstekort in het verzendcentrum ontvangt u uw bestelling mogelijk later dan u van ons gewend bent. Er wordt hard aan gewerkt om dit op te lossen. Onze excuses voor het ongemak.

Boekspecificaties

  • ISBN 9789460152115
  • 144 pagina's
  • Geïllustreerd
  • Volledig in kleur

 20,00


Verschijnt 28 oktober 2022.
Let op! Dit boek wordt je na die datum toegezonden.

Boekspecificaties

  • ISBN 9789460152115
  • 144 pagina's
  • Geïllustreerd
  • Volledig in kleur

 20,00


Verschijnt 28 oktober 2022.
Let op! Dit boek wordt je na die datum toegezonden.

Op weg naar een gezonde stofwisseling – een eenvoudige routebeschrijving

Hoe onze cellen werken en we deze werking kunnen verbeteren voor een gezond en ontspannen leven

Lothar Ursinus

We worden van alle kanten bestookt met adviezen over wat we het beste kunnen eten. Al die adviezen hebben een bezwaar: ze gaan over het eten, niet over de eter! Waarom dat juist belangrijk is, legt de gezondheidstherapeut Lothar Ursinus eenvoudig en helder uit. Je bloedgroep en stofwisselingstype bepalen voor jou, en voor jou alleen, wat de beste voeding is voor je stofwisseling. Want zuivel of een veganistisch dieet is niet voor iedereen geschikt.

Ontdek welke voeding een te zware belasting vormt voor je lichaam, hoe voedselintoleranties en ontstekingen ontstaan, hoe die uiteindelijk kunnen leiden tot diabetes, arteriosclerose, dementie of auto-immuunziekten, en wat je kunt doen om je stofwisseling weer op gang te brengen. Voor een vitaal lichaam en een fitte geest!

Lothar Ursinus behoort al meer dan 35 jaar tot de top onder de gezondheidstherapeuten. Hij is adviseur bij het door hem opgerichte Naturheilzentrum Alstertal in Hamburg en medeoprichter van het Labor für ganzheitliche Medizin. Hij heeft een systeem ontwikkeld waarmee de bloedwaarden die zijn verkregen na laboratoriumonderzoek holistisch kunnen worden geïnterpreteerd volgens de klassieke geneeskunst, natuurgeneeskunst en psychisch-mentale uitgangspunten. Hij geeft voorlichting over deze kennis aan therapeuten en artsen tijdens seminars en lezingen.