Gratis verzending
binnen Nederland
voor België vanaf € 20,00

Vandaag verzonden
bij bestellen vóór 19.00 uur

Let op: vanwege grote drukte en personeelstekort in het verzendcentrum ontvangt u uw bestelling mogelijk later dan u van ons gewend bent. Er wordt hard aan gewerkt om dit op te lossen. Onze excuses voor het ongemak.

Boekspecificaties

  • ISBN 9789460152146
  • ca. 300 pagina's

 26,50


Verschijnt 15 november 2023.
Let op! Dit boek wordt je na die datum toegezonden.

Boekspecificaties

  • ISBN 9789460152146
  • ca. 300 pagina's

 26,50


Verschijnt 15 november 2023.
Let op! Dit boek wordt je na die datum toegezonden.

Neuroaffectieve meditatie

Een praktische handleiding voor emotionele groei, hersenontwikkeling en herstel van trauma

Marianne Bentzen

Neuroaffectieve meditatie is een meditatievorm voor persoonlijke groei waarin meditatie, neurowetenschap en psychologie samenkomen. Via uitleg over de emotionele ontwikkelingsweg van onze hersenen, de invloed van trauma op ons autonome zenuwstelsel en een reis door de chakra’s, neemt Marianne Bentzen de lezer mee op een ontdekkingstocht in zichzelf.

De zestien geleide meditaties voor neuroaffectieve hersenontwikkeling, die inwerken op de diepe, onbewuste lagen van de hersenen, helpen de lezer zich opnieuw te verbinden met zichzelf en de mensen om zich heen. Elke meditatie verkent een ander thema, zoals compassie, positieve en negatieve ervaringen, ademhalen om ‘in je lichaam te zijn’ en energie in evenwicht brengen. Hiermee biedt dit boek een stapsgewijze benadering voor spirituele groei, emotionele rijping en hersenontwikkeling.

Inclusief online audiobestanden met meditaties.

Marianne Bentzen is psychotherapeut en docent in neuroaffectieve ontwikkelingspsychologie. Ze heeft lesgegeven in zeventien landen en presentaties verzorgd op meer dan dertig (inter)nationale conferenties.