Gratis verzending
binnen Nederland
voor België vanaf € 20,00

Vandaag verzonden
bij bestellen vóór 19.00 uur

Let op: vanwege grote drukte en personeelstekort in het verzendcentrum ontvangt u uw bestelling mogelijk later dan u van ons gewend bent. Er wordt hard aan gewerkt om dit op te lossen. Onze excuses voor het ongemak.

Boekspecificaties

  • ISBN 9789077247785
  • Vijfde druk
  • 272 pagina's

 24,50

Boekspecificaties

  • ISBN 9789077247785
  • Vijfde druk
  • 272 pagina's

 24,50

Inzicht in vijfdimensionaal bewustzijn

Aurelia Louise Jones

De informatie die je in dit boek aangeboden krijgt, is bedoeld om je hart en je geest verder op te tillen naar een nieuw niveau van Christusbewustzijn en meesterschap. Wanneer je besloten hebt om mee te gaan met de ontwikkeling van de Aarde en je bewustzijn te ontwikkelen, zodat je in een wereld van zuivere liefde en licht kunt leven, is het nu meer dan ooit van belang dat je je steeds meer bewust wordt van je eigen goddelijkheid. Als we bewuste bewoners van dit melkwegstelsel willen worden, die op voet van gelijkheid omgaan met hun broeders en zusters van de sterren, zullen we eerst ons hart tot bloei moeten brengen.

In dit boek vind je vele nuttige technieken die je kunt gebruiken om je doel te bereiken, zoals meditaties in etherische tempels en verschillende activeringen. Je leert hoe je je kunt voorbereiden op het leven in de vijfde dimensie, en krijgt de stappen aangereikt die je kunt zetten om bewust te kunnen toetreden tot de ‘Broederschap van Licht’.

“Voor de meesten van jullie is het ascenderen in een stoffelijk lichaam een geheel nieuwe ervaring, zoals dat ook voor de meesten van ons het geval was. Het is in deze tijd en ruimte dat deze planeet je de kans daartoe biedt. Door het geven van deze informatie bevorderen wij de ontwikkeling en de verruiming van ons groepsbewustzijn in eenheid en liefde.”

“De keuze is aan jullie, innig geliefde kinderen. De inhoud van dit boek geeft je alle sleutels tot ascensie in handen! Als je deze eenvoudige doch kostbare sleutels van wijsheid in je hart ontsluit, staan wij aan de andere kant klaar om je met open armen in liefde te ontvangen!”
– Adama, Ahnamar en de Telos-gemeenschap

Aurelia Louise Jones is begin jaren veertig geboren in Montreal en overleed in 2009. Zij liet een rijke erfenis na aan lessen van geascendeerde meesters, die ze onder andere deelde via haar boeken.