Gratis verzending
binnen Nederland
voor België vanaf € 20,00

Vandaag verzonden
bij bestellen vóór 19.00 uur

Let op: vanwege grote drukte en personeelstekort in het verzendcentrum ontvangt u uw bestelling mogelijk later dan u van ons gewend bent. Er wordt hard aan gewerkt om dit op te lossen. Onze excuses voor het ongemak.

Boekspecificaties

  • ISBN 9789460152238
  • 264 pagina's
  • Hard kaft
  • Volledig in kleur

 26,50


Verschijnt 6 maart 2023.
Let op! Dit boek wordt je na die datum toegezonden.

Boekspecificaties

  • ISBN 9789460152238
  • 264 pagina's
  • Hard kaft
  • Volledig in kleur

 26,50


Verschijnt 6 maart 2023.
Let op! Dit boek wordt je na die datum toegezonden.

Christina’s boodschappen vanuit het hart

99 korte inspirerende teksten

Christina von Dreien

Christina’s boodschappen vanuit het hart is Christina’s eerste boek dat ‘echt’ van haarzelf is. De teksten in dit boek zijn allemaal door haar zelf geschreven en worden voor het eerst in onbewerkte vorm gepubliceerd.

Christina von Dreien (2001) is met een multidimensionaal bewustzijn geboren en heeft altijd geweten wat haar missie hier op aarde is: meer bewustzijn en meer liefde onder de mensen verspreiden. Sinds haar zeventiende is ze ook in de publieke sfeer actief. In die periode zijn in totaal vijf boeken verschenen die haar levensverhaal tot op heden beschrijven of die samengesteld zijn uit haar talrijke seminars en interviews.

Met haar eenvoudige en duidelijke boodschappen vanuit het hart heeft Christina via haar seminars, video’s op internet en met haar boeken al honderdduizenden harten geraakt. Dit boek is een rijk geïllustreerde verzameling van korte inspirerende teksten waarin ze op beknopte wijze haar visie op allerlei actuele onderwerpen geeft. Het straalt kracht en vertrouwen uit, en het zet ons aan het denken. En soms brengt het zelfs een glimlach op ons gezicht.

Een waardevol boek dat is bedoeld om ons hart en onze ziel te voeden, vooral in deze uitdagende en roerige tijden, en om ons levensvreugde te geven. Dat is precies wat we nu allemaal zo hard nodig hebben.

We Are Peace
Het is een groot hartsverlangen van Christina zich voor meer vrede op de wereld en voor de wereld in te zetten. Op basis hiervan heeft zij de impuls ‘We Are Peace’ samengesteld – een aanzet voor alle mensen om hun eigen trilling en daarmee ook de wereldwijde trilling naar een nieuw level te verheffen. Aan de hand van 24 eenvoudige positieve affirmaties word je geïnspireerd je hart te leven en daarmee het vuur van de liefde dat je in je hebt te laten ontbranden, wat vandaag de dag noodzakelijker is dan ooit tevoren.

Klik hier voor de implus ‘We Are Peace’.