Leveringsvoorwaarden

Prijzen

De genoemde prijzen zijn in euro’s en inclusief 9% btw.

Verzendkosten
Voor verzending binnen Nederland worden geen verzendkosten in rekening gebracht. Voor verzending naar België bedragen de verzendkosten € 4,50. Wanneer de boeken naar een adres buiten Nederland of België verzonden moeten worden, berekenen wij verzendkosten vanaf de grens.

Bezorging
Uw bestelling wordt in het algemeen binnen 1 tot 2 werkdagen via PostNL aan u verzonden. Wanneer u een boek bestelt dat nog niet is verschenen, houden wij uw bestelling in nota. Zodra het boek verschenen is, sturen wij het u toe.

Betaling
Betaling gaat via iDEAL, Bancontact of overboeking.

Bestelling retour sturen
Wanneer u een besteld product na ontvangst toch niet wilt afnemen, mag u het binnen 14 werkdagen aan ons terugsturen. De kosten voor het terugsturen zijn voor uw rekening. Alleen wanneer het product onbeschadigd is, accepteren wij de retourzending. Het door u eventueel betaalde factuurbedrag (inclusief eventuele verzendkosten) zal binnen 30 dagen aan u worden teruggestort.

Wanneer een besteld product niet in orde blijkt te zijn, wat u direct na ontvangst dient te controleren, kunt u dat binnen 14 dagen telefonisch, schriftelijk of via e-mail aan ons kenbaar maken. Nadat is aangetoond dat het product beschadigd was, niet aan de beschrijving voldeed of anderszins niet volgens de overeenkomst was, zullen wij het product vervangen of de factuur laten vervallen of het door u eventueel al betaalde factuurbedrag (inclusief eventuele verzendkosten) terugstorten.

Privacy
De gegevens die u bij uw bestelling opgeeft, worden uitsluitend gebruikt voor het afhandelen van uw bestelling.

Prijswijzigingen en fouten voorbehouden!