Gratis verzending
binnen Nederland
voor België vanaf € 20,00

Vandaag verzonden
bij bestellen vóór 19.00 uur

Let op: vanwege grote drukte en personeelstekort in het verzendcentrum ontvangt u uw bestelling mogelijk later dan u van ons gewend bent. Er wordt hard aan gewerkt om dit op te lossen. Onze excuses voor het ongemak.

Boekspecificaties

  • ISBN 9789077247914
  • Tweede druk
  • 180 pagina's
  • Geïllustreerd, gedeeltelijk in kleur

 22,50

Boekspecificaties

  • ISBN 9789077247914
  • Tweede druk
  • 180 pagina's
  • Geïllustreerd, gedeeltelijk in kleur

 22,50

Werkboek mandalatekenen & intuïtief schilderen

Een innerlijke weg naar bewustwording

Pascale Tichelaar-Rakers

Diep in onszelf ligt een bron van creativiteit. Door mandala’s te tekenen en door intuïtief te tekenen en schilderen, kun je jezelf en de diepere lagen van je bewustzijn ontwikkelen. Hier ligt een ware schat verborgen die je door beeldtaal kunt ontdekken en laten zien. Door met dit boek te werken, geef jij je creativiteit de kans te bloeien waardoor je zelf nog meer gaat groeien. Je zult je passie voelen, voeden en laten stromen!

Met de duidelijke beschrijvingen, inspirerende voorbeelden, praktische tips en coachinggerichte adviezen kun je zelf met mandalatekenen en intuïtief tekenen en schilderen aan de slag gaan. Aan vele technieken en effecten wordt aandacht besteed, van geometrie (constructies met de passer) tot nat-in-nat-werken (met verf op nat papier). Oefeningen voor zowel het werken in de cirkel als vanuit de vrije expressie en combinaties hiervan geven een verrassende wending aan je eigen creatieve inspiratie. Ga mee op ontdekkingstocht en verras jezelf!

Pascale Tichelaar-Rakers heeft vele cursussen en opleidingen gevolgd om zich diverse teken- en schildertechnieken eigen te maken en om meer inzicht te krijgen in haar eigen levensloop. Als creatief coach, tekentaaldocent en -therapeut en organisator probeert zij een inspiratiebron te zijn en reikt zij anderen hulpmiddelen aan om bij hun eigen passie te komen.